Verhuur van paintball en lasergames

VERZENDING KINDER LASERGAME

Koning Paintball in Eindhoven heeft ook de mogelijkheid om de lasergames te versturen per post. Klanten door heel Nederland hoeven zich dus niet meer druk te maken om het ophalen/bezorgen van de lasergame, wij versturen de lasergame set naar het voor jouw dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. Zo kun je waar je ook in Nederland bent het perfecte lasergame feest organiseren!

Voor slechts €20,- (inclusief retourlabel) bovenop de huurprijs versturen wij de lasergame set naar een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. Wij versturen onze lasergame set in stevige kisten waardoor het erg makkelijk te vervoeren is. Bij het retourneren van de lasergame set gebruik je het bijgevoegde retourlabel. Plak de retourlabels op de kisten en breng de lasergame set terug naar de een PostNL servicepunt. Koning Paintball zorgt ervoor dat de lasergame set vóór de gehuurde periode op het PostNL service punt is, waar je de set zelf kan ophalen.

Wij bieden ook een geweldige officiële uitnodiging aan bij onze lasergame sets voor kinderfeesten, deze uitnodiging is door ons ontworpen en maakt gegarandeerd iedereen enthousiast over jouw feestje. Wil je deze per post mee ontvangen, zorg er dan voor dat je minimaal 7 dagen van te voren reserveert. Doe je het later dan kunnen wij de uitnodigingen alleen per e-mail toesturen.

Voorbeeld verzendprocedure

Voorbeeld: Je wenst op woensdag 4 september de set te huren. Wij zorgen ervoor dat de set op dinsdag aanwezig is waar je dus het pakket kan afhalen met het afhaalbericht.

Wij versturen ook een e-mail met een track & tracé code zodat je de lasergame set online kan volgen. Daarnaast krijg je via PostNL een melding waarin de locatie en tijdstip van bezorging in vermeld staan. Koning Paintball verstuurt de lasergame sets alleen op maandag tot vrijdag. In het weekend versturen wij geen pakketten!

De klant heeft de verantwoordelijkheid om de lasergame set één dag na de gehuurde periode aan te bieden voor verzending bij een PostNL punt. Maak het pakket verzend klaar door het oude label te verwijderen en het nieuwe retourlabel op de pakketten te plakken. Je hoeft je geen zorgen te maken om het frankeren, dit is door ons al gedaan!

Als de set bij ons terug is, wordt deze gecontroleerd en zal de borg terug gestort worden op de dezelfde wijze dat deze is voldaan.

Betaling bij verzenden

Je betaalt altijd vooraf via IDEAL, of per bank, de lasergame wordt enkel en alleen verzonden als wij de volledige betaling en borg hebben ontvangen. Zorg er dus voor dat je op tijd bent met reserveren en betalen!

Borg

Per gehuurde lasergame set wordt er standaard een borg gerekend. Bij beschadiging of het ontbreken van gehuurde materialen wordt de borg verrekend.

Dit schade bedrag wordt vastgesteld door de verhuurder. We gaan uit van de vervangingswaarde van het materiaal. De terugbetaling van de borg geschied op dezelfde wijze als deze is voldaan.

Aansprakelijkheid: De huurder is bij diefstal, schade en/of verlies volledig aansprakelijk. Koning Paintball kan niet aansprakelijk worden gesteld bij schade of letsel in welke vorm dan ook. Daarnaast is onderverhuur van de lasergame sets niet toegestaan. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW, dus geen verrassingen achteraf!


MEER INFORMATIEONZE BELOFTE

  • Uitgebreide keuze
  • Voordelige tarieven
  • Professioneel materiaal
  • Geen zorgen, geheel compleet
  • Kwaliteit door doorlopende vernieuwing
  • Professionele uitstraling

© Copyright 2024 Koning Paintball   |    Urkhovenseweg 23   |    5641 KA   |    Eindhoven      |    info@koning-paintball.nl   |    Algemene voorwaarden   |    Wet en regelgeving