VERHUUR PAINTBALL TENT

CONTACTVul hier je e-mail adres in
Vul hier je voornaam in
Vul hier je achternaam in
Vul hier je telefoonnummer in
Kies Activiteit
Vul hier je vraag of opmerking in


Wilt u meer informatie over onze arrangementen of wellicht een afspraak maken voor een feestje, dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons opnemen.
Wij staan u dan graag persoonlijk te woord. 040-2572174
KONING PAINTBALL, PAINTBALL EN LASERGAME VERHUUR

Koning Paintball is opgericht door Christian SwanenChristian Swanen. Schieten met een luchtbuks, pijl en boog of paintball geweer zit er al van jongs af aan in bij Christian. Als er maar mee geschoten kon worden was het goed. Vele lege blikjes, pijpjes, luciferkopjes en schietkaarten zijn er doorheen gegaan om op te oefenen met de luchtbuks. Tijdens verschillende technische opleidingen had Christian een bijbaan bij een evenementen bureau welke gespecialiseerd was in gemotoriseerd vermaak. Hiermee was de link naar de evenementen wereld gelegd. Rond zijn 20e jaar had hij z’n eerste complete paintball set gekocht om te kunnen paintballen met vrienden. Ook werd er één keer per jaar een paintballdag georganiseerd bij vrienden in een bos. Gezellig met z’n allen paintballen onder het genot van een drankje en een BBQ.

Na de opleiding HTS werktuigbouwkunde is Christian fulltime gaan werken bij een bedrijf gespecialiseerd in toelevering van besturingssystemen voor de vrachtwagenmarkt. Ondertussen werd ook het bedrijf Party-Alarm opgericht met paintball op locatie en een eigen paintballveld in Lage Mierde. Later is hier een veld in Eindhoven/Geldrop bij gekomen. Het paintballen op locatie werd naar een minimum terug gebracht, vanwege tijdgebrek.

Op een gegeven moment konden de werkzaamheden bij het bedrijf waar hij fulltime werkte en het evenementenbedrijf dat hij zelf gestart was ook niet meer gecombineerd worden. De paintballverf in de aders van Christian ging waar deze niet gaan kon en hij ging zich volledig op zijn eigen bedrijf richten.

Na jaren ervaring opgedaan te hebben op een eigen paintball en outdoor terrein, kwam er steeds meer vraag vanuit de klant naar de mogelijkheid om te paintballen op eigen locatie.

Speciaal voor de inhuur van complete paintball en lasergame sets om op eigen locatie te kunnen spelen is Koning Paintball opgericht. Het paintball en outdoor terrein is er nog steeds en hier worden bijna dagelijks groepen verwelkomd om een dag vol plezier en ontspanning/inspanning door te brengen.

Voor elke groep is er dus een oplossing. De slogan van Koning Paintball luidt dan ook niet voor niets: “Bij ons schiet je altijd raak!”

Visie:
Koning Paintball zet professionaliteit voorop en garandeert kwaliteit voor jong en oud. Door continue te innoveren zorgen wij voor mogelijkheden om het beste uit ieder moment te halen, met het verhuren van een compleet assortiment lukt dat altijd en overal. Op deze manier wil Koning Paintball leider zijn op het gebied van Paintballen/Lasergamen en het verhuren van deze materialen.

missie:
Door jarenlange ervaring op het gebied van ontspannings- en recreatie activiteiten voorziet Koning Paintball op een verantwoorde en professionele manier in de behoefte van de klant. De veelzijdigheid van het aanbod zorgt ervoor dat afnemers op een plezierige, veilige en onvergetelijke manier kunnen ontspannen en werken aan teamspirit.

De waarden die Koning Paintball beschrijven:
Kwalitatief, hoogwaardig, uitgebreid, professioneel, ontspanning en plezier.

Paintball

KONING PAINTBALL

  • Uitgebreide keuze
  • Voordelige tarieven
  • Professioneel materiaal
  • Geen zorgen, geheel compleet
  • Kwaliteit door doorlopende vernieuwing
  • Professionele uitstraling

© Copyright 2016 Koning Paintball   |    Brahmslaan 8H   |    5654NW   |    Eindhoven      |    info@koning-paintball.nl   |    Algemene voorwaarden   |    Wet en regelgeving